Week

  Meer informatie?

  Wilt u graag meer weten dan kunt u het contactformulier gebruiken of rechtstreeks mailen naar  directie.demolenhoek@stgboom.nl

  Of belt u direct met  013 52 34 346

  Handige links

  Logostichtingboom KopieStichting Boom

  De Stichting BOOM (Bijzonder Onderwijs Oisterwijk en Moergestel) beheert zeven scholen voor basisonderwijs en één school voor speciaal basisonderwijs (SBO Mozaik). De missie van onze stichting 'Bijzonder in Onderwijs' krijgt zijn uitwerking in de verschillende menu-onderdelen.

  Onderwijsinspectie

  De missie van de inspectie is 'Effectief toezicht voor goed onderwijs'. Elk kind heeft recht op goed onderwijs. Leerlingen, studenten en ouders moeten erop kunnen vertrouwen dat het onderwijs op een school goed is. Het schoolbestuur is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en moet zich verantwoorden over de resultaten. Hierbij gaat het om resultaten in brede zin; krijgen alle leerlingen onderwijs van voldoende kwaliteit, voldoen scholen aan wet- en regelgeving en hebben ze hun financiën op orde? De Inspectie van het Onderwijs houdt hierop toezicht. Daarnaast rapporteert ze gevraagd en ongevraagd over ontwikkelingen binnen het onderwijs, met als doel het onderwijs als geheel te verbeteren.

  GGD Hart van BrabantGGD Logo

  De GGD Hart voor Brabant is aangesloten bij de koepelorganisatie GGD Nederland, die 33 GGD'en in Nederland vertegenwoordigt. De GGD voert zorgtaken uit en moet, als ‘gemeentelijke’ dienst, voldoen aan een aantal speciale eisen.

  Veilig internetten

  Alles over vaardig en veilig internetten en het gebruik van andere digitale middelen! Deze website is een initiatief van de Nederlandse overheid, bedrijfsleven en diverse maatschappelijke organisaties.

  ANWB Streetwise: Verkeersveiligheidstips voor ouders

  ANWB Streetwise lanceert 5 praktische animaties, speciaal voor ouders Elk jaar volgen ca. zo’n 250.000 basisschoolleerlingen verkeerslessen van ANWB Streetwise. Scholen èn leerlingen zijn erg enthousiast over het programma. Vanaf nu kunnen ook ouders leren van dit programma. Deze week lanceert ANWB Streetwise namelijk een serie van vijf animaties waarin ouders praktische tips krijgen om de verkeersveiligheid van kinderen zèlf te vergroten.

   

  Ouderportaal en Parro:

  Klik op het logo om in te loggen:                                                

  Parnassys

  Handleiding ouderportaal

  Parro

  Handleiding Parro